12 березня в міському Палаці мистецтв відбувся традиційний тематичний концерт «Наша дума, наша пісня – не вмре, не загине», присвячений 204-й річниці від Дня народження Тараса Шевченка.

Концертну програму відкрив народний аматорський хор «Дзвін», прозвучали твори на слова Т.Шевченка «Ой, три шляхи широкії», «Зоре, моя вечірняя», «Садок вишневий коло хати», «Заповіт».

У другій частині концертної програми було поєднано літературні твори Кобзаря з сучасними українськими піснями та танцювальними номерами. Наймолодші вихованці театрального гуртка підготували літературний монтаж про дитинство та життя Т. Шевченка.

У Вінниці відбувся концерт до 204 річниці від Дня народження Тараса Шевченка

Фінальний номер «Оберіг» був у виконанні вокалістів класу вокалу Ірини Воєної та вихованців зразкового ансамблю народного танцю «Квіти Поділля» (керівники Олена та Сергій Солодських).

У рамках заходу у фойє міського Палацу мистецтв діяла тематична виставка, підготовлена представниками бібліотеки-філії №8.

У Вінниці відбувся концерт до 204 річниці від Дня народження Тараса Шевченка

Довідка

Літературний монтаж – (фр. montage – підбір, збирання) – специфічний твір, складений із тематично об’єднаних уривків художнього (чи будь-якого іншого) тексту.



Переглядів: 2411
Поширень: 0