Нещодавно у Вінниці відбувся заключний етап загальноміського конкурсу юних виконавців «Кришталева нота» у номінації «Струнно-смичкові інструменти». У концертній залі Вінницької дитячої музичної школи №1 лунали звуки скрипки та віолончелі.

Підведено підсумки загальноміського конкурсу юних виконавців «Кришталева нота» у номінації «Струнно-смичкові інструменти» («Віолончель», «Скрипка»), який проходив за ініціативи департаменту культури міської ради, підтримки Вінницької міської ради у співпраці з Вінницьким училищем культури і мистецтв ім.М.Леонтовича.

За оцінками кваліфікованого журі, в молодшій віковій категорії у номінації «Віолончель» друге місце посіла Ірина Малиновська (Вінницька дитяча школа мистецтв). У цій же категорії у номінації «Скрипка» перше місце зайняла Сорокіна Анастасія (ВДМШ№2), друге розділили Семенюк Яна (ВДШМ «Вишенька») та Чухрій Іліанна (ВДМШ№2) та третє посіла Шелестюк Анна (ВДМШ№2).

Стали відомі імена юних віолончелістів та скрипалів, які перемогли у конкурсі «Кришталева нота»

У середній віковій категорії в номінації «Віолончель» перше місце посіла Ткачук Дар’я (ВДМШ№1), друге розділили Малиновська Софія (ВДШМ) та Чухрій Даниїл (ВДМШ№2). У номінації «Скрипка» перше місце у Головчук Софії (ВДМШ№1), друге – у Перець Маргарити (ВДШМ «Вишенька») і третє розділили Черкашина Анастасія (ВДМШ№1) та Зикіна Аріна (ВДМШ№2).

Стали відомі імена юних віолончелістів та скрипалів, які перемогли у конкурсі «Кришталева нота»

У старшій віковій категорія у номінації «Віолончель» друге місце посів Ратушний Андрій (ВДШМ «Вишенька»). У номінації «Скрипка» перше місце у Гребеннікової Кароліни (ВДМШ№1), друге розділили Власюк Дарина (ВДМШ№2) та Мельник Олександра (ВДМШ№2), третє – Іванова Ольга (ВДШМ «Вишенька») та Панасюк Наталія – (ВДМШ№1).



Переглядів: 2718
Поширень: 0