29 квітня в рамках програми «Майстри сучасної класики» до вінницьких школярів та студентів завітає відомий прозаїк, сценарист і драматург Богдан Жолдак – переможець і лауреат кількох кіно-, теле- й театральних фестивалів, член Національної спілки письменників України та Національної спілки кінематографістів України.

«Література, а особливо дитяча література, є найголовнішою в житті кожної дитини. Коли діти виростають, література потроху втрачає для них своє значення. Лише письменники завжди тріпочуть від цього слова», – розповідає Богдан Жолдак.

«Завжди приємно бачити неймовірну зацікавленість дітей на таких зустрічах, коли незліченність поставлених ними питань стає схожа на джерело, що не пересихає, а отримані враження поширюються з космічною швидкістю ще довго після авторського вечора, – розповідає вінницький координатор Літературного об’єднання «Кобзар» Тетяна Шкурак. – А тому ми дуже вдячні видавництву «Грані-Т», а також кожному автору, кожному учаснику, кожній організації, які приєдналися до нашого проекту».

«Майстри сучасної класики» – це загальнонаціональна програма, яку ми реалізуємо у всіх регіонах України, – коментує проект голова Літературного об’єднання «Кобзар» Дмитро Папета. – Діти на таких зустрічах отримують не лише задоволення від спілкування з цікавими авторами, але і мають можливість особисто долучитися до справжнього таїнства високої поезії і прози».

Зустрічі відбудуться:

11:00 – Вінницький технічний ліцей;

13:00 – гуманітарна гімназія №1 ім. М. І. Пирогова;

15:00 – Вінницький державний педагогічний університеті м. М. Коцюбинського.


Переглядів: 3123
Поширень: 0