У неділю, 22 квітня, для вінничан прозвучить ексклюзивна програма від «джаз-мануш» колективу Urban Gypsy, який поєднує музику західних циган з джазовими ритмами 30-40-х років. Цей вечір буде присвячений геніальному композитору та режисеру Вуді Аллену та «першій леді» джазу Еллі Фіцджеральд. Квитки від 150 до 350 гривень.

Urban Gypsy: дві гітари, скрипка і контрабас – вся пристрасть циганського джазу

Продовжувачі традицій засновника стилю Жана Батіста «Джанго» Рейнхардта на українських просторах – талановитий колектив Urban Gypsy завітає до нашого міста, щоб дати концерт у залі Вінницької обласної філармонії. Вдосталь насолодитися м'якістю акустичного звучання і в той же час драйвового свінгу – все це ви зможете зробити на концертах Urban Gypsy. Кожен з учасників групи відданий музиці і закоханий в циганський джаз, але кожен – по-своєму. Тому виступи Urban Gypsy – сплетіння найрізноманітніших, часом несподіваних емоцій і переживань.

Urban Gypsy: дві гітари, скрипка і контрабас – вся пристрасть циганського джазу

Циганський джаз з'явився у Франції в 30-х роках ХХ століття і об'єднав в собі пекучий і пристрасний циганський дух з джазовими ритмами 30-40-х років, що дозволяє одночасно насолодитися м'якістю акустичного звучання і драйвовістю свінгу. Цій музиці властиві стильні джазові мотиви і віртуозна гра акустичної гітари зі скрипкою.

Дивовижний коктейль з назвою джаз-мануш, з пісень джаз-діви Елли Фіцджеральд та композицій геніального Вуді Аллена,  на сцені готуватимуть: Дмитро Кушніров (гітара), Матвій Миронов (скрипка), Дмитро Коваленко (гітара) і Микола Кістенёв (контрабас). Початок концерту о 19.00.



Переглядів: 1979
Поширень: 0