Вже традиційно наприкінці навчального року міський голова Володимир Гройсман спілкується із талановитою молоддю міста. Такі зустрічі проводяться для того, аби відзначити досягнення кращих учнів та їх вчителів, які плідно працювали упродовж навчального періоду. Цьогоріч загальноміське свято вінницького школярства та студентства «Талант - 2010» відбудеться 20 травня об 11:00 у ККЗ «Райдуга».

Упродовж року шкільні колективи визначали кращих учнів свого навчального закладу. Це кращі учні, їх тренери та вчителі, які завдяки своїм досягненням, підвищують рейтинг школи, здобуваючи перемогу у міських, всеукраїнських і всесвітніх олімпіадах та змаганнях. Спортсмени та митці, співаки, танцюристи та відмінники навчання вже вкотре отримають від міської ради грошові премії та грамоти. У конкурсі «Талант - 2010» відзначатимуть також учнів, які упродовж року брали активну участь у шкільному житті.

За словами начальника управління освіти Вінницької міської ради Володимира Буняка, цей захід є своєрідним підведенням підсумків досягнень шкільної спільноти за навчальний рік. «Можливо, ці талановиті юнаки та дівчата у майбутньому керуватимуть містом, або ж країною, - говорить Володимир Буняк. - Ми повинні заохочувати їх креативне та творче мислення та допомагати у розвитку особистості зокрема та спільноти в цілому». Володимир Буняк також відмітив, що цьогоріч відзначать почесними нагородами близько півтори тисячі осіб. «Досить приємним є той факт, що кількість талановитої молоді у нашому місті щороку збільшується», - каже Володимир Буняк.

Загальноміський конкурс «Талант - 2010» розпочнеться із виступів хореографічних ансамблів та привітань учнів і вчителів шкіл та позашкільних закладів міста. Далі відбудеться нагородження вихованців шкіл естетичного виховання та клубних формувань - майбутніх хореографів, музикантів та художників. Потім відзначать кращих вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста та їх тренерів. Завершиться свято нагородженням талантів із вищих навчальних закладів.

Аби глядачам не було сумно під час нагородження, кращі з кращих демонструватимуть свої таланти під час концертної програми. Це будуть такі номери як танець «Волинські візерунки» у виконанні народного ансамблю танцю «Радість», виступи скрипалів ДМШ №2, акробатичні композиції від вихованців спортивних шкіл, «Гопак» від народного ансамблю «Барвінок» та ще багато інших феєричних та яскравих концертних номерів для глядацького загалу.


Переглядів: 2932
Поширень: 0