Цьогоріч у національному відборі до конкурсу взяли участь майже 80 юних претендентів віком від 10 до 15 років. Серед них була і 15-річна вінничанка Юлія Гурська.

Серед претендентів на перемогу у фіналі конкурсного відбору «Дитячого Євробачення - 2010» вінничанка Юлія ГурськаНещодавно у Києві у студії Першого Національного відбулися відбіркові змагання конкурсу «Дитяче Євробачення - 2010». Протягом двох днів перед почесним журі у складі відомих шоуменів, композиторів, співаків та заслужених діячів України стояла важка задача - обрати кращих серед кращих юних виконавців. До списку чотирнадцяти фіналістів потрапила і наша землячка Юлія Гурська. Вона має шанс представити Україну на найпрестижнішому дитячому співочому конкурсі, який цьогоріч проходитиме у Білорусі.

Юлія Гурська - 15-ти-річна учениця Вінницького технічного ліцею. Потрапити до «Дитячого Євробачення» мріяла давно. Аби здійснити свою мрію, ще із семирічного віку дівчинка наполегливо займалась в студії естрадно-джазового вокалу Вінницького обласного Будинку вчителя під керівництвом відомого педагога та продюсера Марини Мальцевої. Починаючи з восьми років, здобувала перемогу у різноманітних вокальних конкурсах. Мешканці міста мали змогу познайомитись із її талантом на відкритті цьогорічного Дня Європи у Вінниці, коли Юлія разом із вокальною студією «Експеримент» виконувала пісню «We are the world».

Пісня в стилі денс-року «Мій літак», з якою вінничанка пройшла у фінал національного конкурсу, була спеціально створена для «Дитячого Євробачення». Слова та вокальне аранжування належать самій Юлії Гурській. Пісня сподобалася глядачам із першого приспіву. Це є досить вагомим показником, адже основними критеріями оцінки журі були подача пісні глядачам, репертуар виконавця, музичне виконання, інтонація та відповідність сценічного образу.

Наприкінці травня Юлія, разом із тринадцятьма іншими фіналістами, вирушить до Міжнародного дитячого центру «Артек» у Криму. Саме там відбудеться наступний етап дитячого співочого конкурсу - фінал національного відбору. Городяни ж матимуть змогу вболівати за свою співвітчизницю в ефірі Першого Національного 12 червня. Зараз Юлія працює над собою, тренує голос та пише пісні, адже розуміє, що від її виступу у фіналі залежить доля здійснення її заповітної мрії - участі у «Дитячому Євробаченні».

Додаткову інформацію та контакти Юлії та її педагога Марини Мальцевої можна отримати за тел. 59-51-85.


Переглядів: 3336
Поширень: 0