Майже п\'ятсот маленьких зірочок із дошкільних навчальних закладів Вінниці демонстрували глядачам свої вокальні, хореографічні, фольклорні та інструментальні здібності зі сцени театру.

Майже півтисячі дошкільнят стали фіналістами фестивалю «Чарівна квітка»

Міський фестиваль серед вихованців дитячих садочків у Вінниці був започаткований майже два десятиліття тому. З кожним роком конкурс вдосконалювався та дещо змінював назву. Цьогоріч організатори дитячого свята вирішили знову змінити формат проведення «Чарівної квітки». Таким чином, фест талановитої малечі проводився у два тури. Перший тур проходив з квітня по травень в майже 40 дошкільних закладах міста. Кожен заклад готував по два номери. Наприкінці травня відбувся другий тур фестивалю. Усі фіналісти мали змогу виступити на сцені Палацу дітей та юнацтва, що стало своєрідним випробуванням для них та перевіркою малечі на артистичність та здатність виступати перед широким загалом тощо. Усі учасники 2-го туру були відзначені дипломами.

Майже півтисячі дошкільнят стали фіналістами фестивалю «Чарівна квітка»

Начальник відділу дошкільного та позашкільного навчання та виховання управління освіти Вінницької міської ради Людмила Рихліцька розповідає, що до гала-концерту потрапило майже 30 найкращих номерів. «Взагалі журі було дуже важко відібрати кращих, адже кожен з конкурсантів заслуговує на увагу, - говорить Людмила Рихліцька. - Цьогоріч ми не визначатимемо переможців, адже усі, хто потрапив до 2-го туру конкурсу, - вже здобули перемогу».

Майже півтисячі дошкільнят стали фіналістами фестивалю «Чарівна квітка»

Міський голова Володимир Гройсман привітав талановиту малечу, подарував м\'які іграшки та вручив дипломи. «Наші малюки - це наше щасливе майбутнє, - говорить очільник Вінниці. - Давайте робити усе так, аби дітки мали можливість бути захищеними, щасливими та зростали під мирним небом в добрій сімейній атмосфері».

Майже півтисячі дошкільнят стали фіналістами фестивалю «Чарівна квітка»

Усі маленькі зірочки, учасники гала-концерту, були нагороджені пам\'ятними сувенірами та солодкими призами. А у холі театру на усіх дошкільнят чекали казкові герої, які роздавали малюкам солодощі.


Переглядів: 6523
Поширень: 0