За задумом упорядників історія нашої області розбита на 4 періоди: довоєнний, війна і післявоєнна відбудова народного господарства, роки найвищого економічного розквіту області у 1970-1980 роки та роки незалежності України. Таким чином і став символ «чотирьох бродів», що перегукується з назвою відомого роману М.Стельмаха. В книзі присутній науковий коментар до кожного розділу, виконаний доцентом Вінницького педагогічного університету ім. Коцюбинського А.Лисим.

Презентоване видання раніше вже друкувалось частинами в чотирьох номерах журналу «Вінницький край».

«Чотири вінницьких броди» - це книга, яка передусім цікава учням та студентам, краєзнавцям, історикам і просто небайдужим громадянам своєї країни.

15 червня відбулась презентація книги «Чотири вінницькі
броди», яка присвячена 75-ти річчю Вінницької областіУ презентації книги взяли участь начальник головного управління з питань внутрішньої політики, у справах засобів масової інформації та зв‘язків з громадськістю облдержадміністрації С. Василюк, представники спілки письменників такі, як В.Мефодіївський та Г.Мовчанюк, критик Г.Бортяк, професор історії А.Подолинський, вінницькі студенти та міська інтелігенція. Особливу подяку висловлено фотографу Ю.Кравченко, світлини якого розміщені в книзі.


Переглядів: 3778
Поширень: 0