Організатори концерту креативна агенція „Коsмоs” приносить свої вибачення вінничанам: Світлана Лобода не приїде на концерт у Вінницю. Квитки повертатимуть перед ККЗ „Райдуга” у день, коли мав відбутися концерт, 5 червня.

— Із 7 квітня ми моніторили аудиторію у Вінниці, розпитували на вулицях людей, — розповідає Костянтин Станіславський. — Світлана Лобода — виконавець, яка зараз на піку слави, у Вінниці вона виступала тільки на корпоративній вечірці — концертів більше не давала. В неї на кожну третю пісню знімається кліп, кожна п’ята — хіт. Вона в п’ятірці виконавців більшості українських хіт-парадів. Вирішили, що її концерт у Вінниці — ідеальний варіант.

Але не так сталося, як гадалося. Вже наприкінці квітня стало зрозуміло, що продано усього лише 20% квитків. Для того, щоб Світлана вийшла на сцену — вінничанам треба було б купити хоча б половину квитків.

— Ми подумали, можливо, причина в тому, що почався „зірковий травень” — такого у Вінниці ще не було, — каже Костянтин. — Стільки приїхало виконавців! Вірогідно, через це пішов спад продажу квитків. Ціни в нас й так були досить невисокі — від 40 до 160 гривень за квиток. Тому подумали, що краще — перенести концерт на червень.

Але й після цього — ситуація не змінилася. За останні два тижні було продано не більше 10 квитків. Для Костянтина Станіславського — це шок. Він не розуміє, чому вінничани не захотіли йти на концерт популярної зірки. Концерт відмінили, а Костянтин зрозумів: Вінниця — це специфічне місто.

— Я думаю, що Вінниця багато втратила, що Світлана не виступатиме тут, — каже керівник креативної агенції. — Я сподіваюсь, що, може, до кінця року привезу її таки у Вінницю. Але поки що вона й сама не вийде на сцену тільки для 20% залу.

Втім, і після цього опускати руки Костянтин не збирається. Восени думає привезти вінничанам Сердючку. Каже — такий бізнес, як рулетка, тут не „пролітати” неможливо.


Переглядів: 4631
Поширень: 0