15-річна вокалістка з міста Вінниці виконувала пісню "Мій літак". Під час церемонії оголошення переможця Юля не змогла стримати сліз радощів, але все ж зібралася і по-новому виконала свій щасливий хіт.

Україну на дитячому Євробаченні представить вінничанка Юлія ГурськаПідсумковий концерт за участю 14 фіналістів транслювався 31 липня 2010 року, у прямому ефірі Першого національного. Переможця обрали глядачі шляхом інтерактивного голосування, а також члени журі.

14 співаків та співачок з різних регіонів України понад два тижні готували свої концертні номери, перебуваючи у дитячому таборі «Артек». Графік підготовки конкурсантів передбачав уроки вокалу, акторської майстерності та психологічні тренінги.

Дітям заборонили купатися в морі та їсти морозиво - аби уникнути застуди, що може призвести до втрати голосу.

VIІІ конкурс дитячого Євробачення пройде у Мінську 20 листопада.

Нагадаємо, музичні змагання серед дітей від 10 до 15 років проводіться з 2003 року. На відміну від дорослого конкурсу тут країна-переможець не отримує автоматичного права на організацію заходу наступного року, місце проведення визначає оргкомітет. У 2009 році «Дитяче Євробачення» пройшло у Києві.


Переглядів: 5656
Поширень: 0