Вже в листопаді цього року Юлія представлятиме Україну під час фінального концерту конкурсу у Білорусії. А 11 вересня, на День народження Вінниці, Юлія співатиме для вінничан.

Юлія Гурська та Володимир ГройсманНаприкінці липня у Міжнародному дитячому центрі «Артек» у Криму наша землячка разом із тринадцятьма своїми конкурентами змагалася у фіналі національного відбору та здобула перемогу. У листопаді Юлія Гурська вирушить до Мінська, аби гідно представити Україну на конкурсі «Дитяче Євробачення-2010», а також довести, що Вінниця - місто, багате співочими талантами.

За ті місяці, які залишаються до фіналу конкурсу, на Юлію чекає багато роботи - треба зняти кліп, зробити постановку номера, розробити сценічний образ тощо. Як говорить сама Юлія, вона повинна виступити на всі 200 відсотків. «Я представлятиму не лише Україну, а й своє рідне місто, - говорить фіналістка «Дитячого Євробачення». - Тому й відповідальність на мені подвійна».

Міський голова Володимир Гройсман запропонував Юлії Гурській організувати для її виступу підтримку з боку міст-побратимів Вінниці, крім того, пообіцяв надати всебічну підтримку для участі у «Дитячому Євробаченні» у Мінську. «Юля вже здобула серйозну перемогу. Тому ми не маємо права рухатися назад, потрібно йти лише вперед, - говорить мер. - Я думаю, що Юля гідно виступить у фіналі, і ми їй у цьому будемо допомагати».

Також очільник міста запропонував Юлії Гурській виступити перед вінничанами на День народження Вінниці, на що юна вокалістка радо погодилась. «Я відчувала підтримку вінничан, перебуваючи у Криму, - розповідає Юлія. - Мені телефонували, вітали з перемогою, бажали подальшого успіху. Тому виступ перед городянами на свято міста - найменше, чим я можу їм віддячити».


Переглядів: 4608
Поширень: 0