У новому сезоні філармонія підготувала для шанувальників класики цілий цикл концертів з назвою „Батьки і діти”. Вперше вінницька публіка матиме можливість побачити та почути славетних виконавців та їх талановитих дітей. Видатні музиканти демонструватимуть свою майстерність, а їх нащадки підтверджуватимуть, що вони варті відомого прізвища.

15 вересня у першому з концертів циклу вінничани мають змогу насолодитися музикуванням знаного польського піаніста Артура Яроня з міста Кельце. На скрипці ж разом з батьком гратиме Мачєй Яронь. У супроводі камерного оркестру „Арката” поляки виконають такі відомі твори В.А. Моцарта як „Концерт №27 сі-бемоль-мажор для фортепіано з оркестром”, „Симфонію №40 соль-мінор” та Адажіо мі-мажор для скрипки з оркестром.

Розпочнеться концерт у концертній залі Вінницької обласної філармонії о 18.30. Квитки можна замовити за телефонами 66-13-50, 66-06-91 та 66-13-51. Також у Вас є можливість замовити абонемент на всі концерти з циклу „Батьки і діти”: вартість абонементу для дорослих – 80 грн., для студентів та пенсіонерів – 60 грн.


Переглядів: 3529
Поширень: 0