У казковий світ дитячо-юнацьких мрій запрошують усіх шанувальників образотворчого мистецтва юні вінничанки, вихованці Вінницького дитячо-молодіжного центру “Барви України” сестрички Аня та Настя Кулик, а також Маргарита Ткачук.

Художню виставку “Казковий світ моїх мрій” згаданих авторів запрошують відвідати Президентський Фонд Леоніда Кучми «Україна» і Музей книги та друкарства (Київ).

 Фонд Леоніда Кучми рекламує талановитих вінничанок

Президентський фонд Леоніда Кучми “Україна” вже не перший рік опікується юними митцями - вихованцями Вінницького дитячо-молодіжного центру “Барви України”. У виставкових залах Музею книги та друкарства неодноразово демонструвалися роботи юних вінничан. Цього разу відвідувачі зможуть помилуватися роботами ще трьох талановитих художників.

Аня та Настя Кулик

Сестри Аня та Настя Кулик народилися 14 квітня 1995 року, і, як годиться двійнятам, усе роблять разом – обидві почали малювати з п’яти років, удвох з 2003 року почали займатися у центрі “Барви Україні”, разом брали участь у виставках, зорганізованих Спілкою художників та Вінницьким обласним музеєм. Навіть першу персональну виставку “Світ уяви” (Вінниця, 2009) мали.... одну на двох! Сестрички працюють у різних техніках, а на творчість їх надихає природа Вінниччини, яка, як невичерпна криниця, сповнює серця юних художниць усе новими та новими ідеями.

 Фонд Леоніда Кучми рекламує
талановитих вінничанок

Ще одна вихованка центру “Барви України” Маргарита Ткачук зараз навчається у другому класі Вінницької школи-гімназії № 1. Малювати почала із шести років – і відразу олійними фарбами! Нині у доробку Маргарити є роботи, виконані у техніках акварелі, графіки, батика. З-під її вмілого пензлика з’являються на світ неймовірної краси пейзажі, дивовижні тварини, а також казкові далекі світи. Захоплюється дівчинка також декоративно-прикладним мистецтвом, займається хореографією, поглиблено вивчає англійську мову та дуже цікавиться математикою, адже в майбутньому хоче стати архітектором! Маргарита мріє про персональну виставку в Іспанії, поки що ж її роботи виставлялися в багатьох експозиціях обласного рівня.

 Фонд Леоніда Кучми рекламує
талановитих вінничанок

З роботами вінничанок Ані та Насті Кулик і Маргарити Ткачук усі охочі зможуть ознайомитися, завітавши до Музею книги та друкарства.


Переглядів: 5636
Поширень: 0