Комедія «Жага екстриму» 30 вересня відкриє сезон на великій сцені, а іронічний детектив «Вісім люблячих жінок» 1 жовтня покажуть на малій. Тематика обох свіжих постановок гостра та актуальна, а значить прийде до смаку вибагливому вінницькому глядачеві.

Незмінний художній керівник театру, народний артист України Віталій Євдокимович Селезньов вирішив розпочати сезон пекучою соціальною сатирою трагікомедії «Жага екстриму». Ця постановка здійснюється за п\'єсою Анатолія Крима, одного з найуспішніших сучасних драматургів України, який, до речі, народився в нашому місті.

Екстриму прагнутимуть сучасні нувориші, багатенькі владні дядечки, що втомилися від свого розкішного життя. Аби розважитися і полоскотати собі нерви «вершкам суспільства» пропонують пройти через тюремний досвід: опинитися на нарах і відчути себе справжнім в’язнем. Ласі до екзотики, вони поспішають пограти у цю веселу гру та «піти по етапу». Та гра заходить надто далеко, і тим більш інтригуючою обіцяє бути розв\'язка. Історія, що її розповідатимуть зі сцени, доведе, що не все можна купити за гроші, а злочинця, так чи інакше, рано чи пізно, буде покарано. Вживатися в ролі авторитетних «екстремалів» будуть двоє чудових вінницький акторів: народний артист України Валерій Прусс і заслужений артист України Анатолій Вольський.

У другій прем\'єрі сезону всі діючі особи - виключно жінки, і всі вони палко кохають одного чоловіка. «Вісім люблячих жінок», за авторством сучасного французького драматурга Робера Тома, розповідає про долю чоловіка «залюбленого» до смерті жінками. Постановка цікава тим, що акторський ансамбль тут об\'єднує улюблених публікою шанованих актрис і молоденьких дебютанток сцени. Сварки, плітки, інтриги та повчальний фінал обов’язково сподобаються глядачеві.

Поспішайте в каси театру за квитками на прем’єри та інші постановки нашого театру. Телефони для довідок: 56-20-36, 67-09-07, (067) 999-24-30.


Переглядів: 4024
Поширень: 0