Галерея «ІнтерШик» прикрашена химерними тваринами та рибами з бронзи і, не менш нереальними, створіннями на ілюстраціях. Найголовнішими ж в цьому вигадливому інтер’єрі були дві столичні зірки арт-сцени, що багато жартували та відкрито спілкувались з вінницькою публікою.

скульптор Олег Пінчук  та художник-графік Сергій Поярков завітали до Вінниці з виставкою

Провокатор Поярков визнає за собою надлишок нескромності та нестачу безкорисливості, а за улюблене заняття має «валяння дурня». Статечний, більш виважений Пінчук просто поблажливо посміхається під час невпинного монологу епатажного друга-художника, а потім згадує ностальгійно студентські подорожі центром Поділля.

скульптор Олег Пінчук  та художник-графік Сергій Поярков завітали до Вінниці з виставкою

Зізнавшись, що усюди де бажали в Києві вони уже виставлялись, а за кордоном їх сприймають не так тепло, як удома, митці розважали публіку прикольними відповідями на анкетні запитання та цікавими оповідками з життя.

До речі, до Вінниці привезли одні з найновіших робіт обох майстрів, за що дякувати потрібно хазяйці галереї Людмилі Бушинській. Чимало вінничан зацікавилось виставкою та київськими митцями. Для бажаючих Сергій Поярков та Олег Пінчук також проведуть майстер-клас.


Переглядів: 8624
Поширень: 0