У програмі вечора - моноспектакль «Висоцький. Життя без сну» на основі пісень, віршів, щоденників, листів та прози В. С. Висоцького. Автор і виконавець - Дмитро Макляков.

Дмитро МакляковДмитро Макляков (р. 1976, м.Харків) – бард, актор, режисер, поет і музикант, Лауреат міжнародних пісенно-поетичних фестивалів.

Автор двох моновистав: "Висоцький. Життя без сну ..." і "Куди збуваються мрії".

Закінчив Харківську академію культури, кілька років керував молодіжною студією «Колесо» (найбільш яскраві постановки «Маленький принц», «Про Федота-стрільця», «Де ж наша зірка ?..»).

Засновник та лідер групи ДВС (Дом Восходящего Солнца), за рік свого існування група голосно про себе заявила хітами «Ми поїдемо до Тибету», «Вийшов їжачок з туману» тощо.

З 2006 року - вільний художник, веде активну сольну концертну діяльність, виступаючи в містах України, Росії, Білорусії та Молдови.

Записав кілька аудіоальбомів: "Чорна заметіль" (1999), "Мегаполіс" (2001), "Пошук мережі" (ДВС, 2004), LIVEнь (подвійний концертний альбом, 2006), "Квиток на Титанік" (2008), "Куди збуваються мрії "(2009).

Не дивлячись на молодість, Макляков збирає в ряди своїх шанувальників людей різного віку та музично-мистецьких уподобань. Його потужний вокал з фірмовою хрипотою, володіння гітарою плюс акторська майстерність підкуповують навіть найзавзятіших скептиків.

Замовити квитки можна за телефонами (063) 170-44-80, 65-65-92.

Поспішайте, кількість квитків обмежена!
 


Переглядів: 4436
Поширень: 0