Анатолій Секретарьов - вінницький поет, філософ, історик, музикант, педагог, математик, лірик і просто мудра людина. Він запрошує відсвяткувати свій нещодавній день народження у колі друзів: з хлопцями з гурту „Очеретяний кіт” та іншими цікавими поетами та музикантами.

Анатолій Михайлович розповідає чого очікувати від концерту: «Останні місяці я багато працюю з хорошим гітаристом-консерватором (від слова "консерваторія") Олегом Прокопчуком. Здається, ми найшли спільну мову, і деякі мої пісні, які ми виконаємо разом, пролунають в свіжому саунді. Решту пісень буде виконано у складі: А.С. (голос) + О. Прокопчук (гітара) + Микола Доляк (флейта) + Володя Войчишин (гітара). Ще кілька пісень заспіваю сам».

Також у перервах між піснями поет читатиме свої вірші, написані минулого та позаминулого року. Окрім цього для іменинника співатимуть Саша Бальменко, дует Наташа Пудайло та Ігор Кирпічников, а донька Олександра (скрипка) разом з концертмейстером Тетяною Грінченко виконають прекрасний твір Джона Мейера "Заради неба".

Разом з «очеретяними» хлопцями буде виконано новий козацько-москальский цикл пісень «Пори року», який складається з 4-ьох коротких співанок: «Ой, посіяв козак гречку», «Сидю в кукурудзі», «Ой, були в куми бждо...», «Дядя, дай-ка мне копеечку». Приходьте на теплу, дружню зустріч під звуки авторських мелодійних та сюжетних пісень.


Переглядів: 4667
Поширень: 0