1 березня відбувся щорічний студентський бал міського головиЩорічний студентський бал міського голови відбувся 1 березня 2011 року у ресторані «Дубовий Гай». Він був підсумком балів у навчальних закладах, що тривали протягом місяця, та був проведений орієнтуючись на найкращі бальні традиції.

На цей бал потрапили найкращі, найталановитіші та найактивніші студенти. Найбільшу кількість запрошень отримали студенти за рекомендаціями навчальних закладів, як винагороду за успішність в навчанні, громадську роботу та творчу діяльність. Також таке право отримали Король і Королева кожного студентського балу навчальних закладів.

Окрім того, 40 запрошень (для 20 дівчат та 20 юнаків) отримали переможці інтернет-голосування на сайті Вінницької міської ради. Охочих потрапити на бал було так багато, що навіть до самого 1 березня спеціалісти відділу у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради відповідали на дзвінки та електронні листи студентської молоді нашого міста.

На балу відпочивали та розважались 180 студентів. Більшість дотримувалися суворого дрес-коду. Панянки - у вечірніх та бальних сукнях, в елегантних костюмах та фраках - їх супутники. На свято були запрошені представники вінницьких мас-медіа, які обрали серед юнаків та дівчат Короля та Королеву студентського балу, якими стали Огньов Юрій, студент Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського та Слуцька Ірина, студентка Вінницького національного технічного 1 березня відбувся щорічний студентський бал міського головиуніверситету.

Самі ж студенти обрали найвишуканіше пару, якою стали Бакалюк Михайло (студент Вінницького національного технічного університету) та Заїка Тетяна (студентка Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ).

Камерний оркестр «Арката», оркестр «Вінбенд» та гурт «Perfect» протягом усього вечора створювали романтичну атмосферу, а танцювальний колектив «Грація» проводили майстер-класи та пліч-о-пліч із студентами танцювали під драйвову музику колективів.

Традиційно на усіх запрошених чекав солодкий подарунок - залікова книжка з надписом «ВІДМІННО» та з особистим підписом міського голови Володимира Гройсмана. З кожного навчального закладу було обрано одного представника і потім всі разом запалили святкові феєрверки, що прикрашали торт.

1 березня відбувся щорічний студентський бал міського головиКращих із кращих студентів приїхали привітати на бал міський голова Володимир Гройсман та голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк. «Студентський бал став у нашому місті гарною традицією, - говорить очільник міста. - Він став досить популярним серед молоді, про що свідчить велика кількість студентів, які виборюють право відвідати бал. Нам потрібно його розширювати і ми будемо робити усе для того, аби якомога більше молодих людей запрошувати на цей захід. Усі найкращі креативні ідеї ми готові втілювати у життя».

«Сьогодні перше, на що слід звернути увагу, це обличчя студентів, присутніх на цьому заході - у залі панує ініціативність та відкритість, а студенти, які тут присутні, є кращими із кращих. - говорить Сергій Татусяк. - Молодь все більше прагне потрапити на студентський бал, тому що це дійсно є яскравим та незабутнім для молоді заходом. Взагалі, багато тих напрацювань, які є у міській раді, ми візьмемо на озброєння обласної ради, районних адміністрацій і спільно будемо їх реалізовувати».


Переглядів: 8563
Поширень: 0