Студентський чемпіонат команд КВКГра відбулася за підтримки Фонду Петра Порошенка.

На сцені за головний приз змагалися команди з декількох міст України, а також «новонароджені» місцеві команди.

Сміх у залі найчастіше лунав через жарти про політиків та кохання, що знову таки доводить, що вінничани не стали менше за довгу зиму цікавитись протилежною статтю та політикою.

«На війні та у коханні усі засоби гарні» - вважали гравці команд і відтворювали політичні розмови Януковича та Путіна, жартували з українських спортсменів та «перчили» уроки фізкультури з блондинками.

Як і сподівались організатори, родзинкою першої гри стала новоспечена за рецептом «Вінницьких перців» команда КВК з міста Вишневого, молодий міський голова якого особисто підтримав створення місцевої команди під назвою «Тетріс». Гості з Вишневого і повезли у своє місто приз переможця за результатами першої гри.

Другу гру вибороли вінничани з команди «Странная сборная», випередивши на 0,2 бали дуже цікаву україномовну команду з міста Хмельницького.

Студентський чемпіонат команд КВК- Ми приємно вражені якістю підготовки команд, - сказав ведучий гри, Олександр Теренчук, - адже на все про все гравцям було дано усього два тижні. Цікаві моменти, нестрандартні підходи та музичність деяких команд дуже порадувала і нас, і журі.

До речі, про журі. Вперше в повному складі на гру приїхала новостворена команда КВК «Інтер.ua», до складу якої увійшли прекрасні дівчата зі «Збірної блондинок України» та найяскравіші гравці інших команд, в тому числі і славнозвісного «95 кварталу». Нова українська команда візьме участь у вищій лізі КВН у Москві, перша гра якої відбудеться вже в квітні.

Організатор чемпіонату, директор збірної команди КВК «Інтер.ua» Сергій Борзов відзначив, що на грі він знову переконався в тому, що КВК має нові обличчя, нові теми для жартів, а отже – яскраве майбутнє.

Одним із пріоритетних напрямків діяльності Фонду Петра Порошенка є підтримка талановитої молоді, її гармонійного та всебічного розвитку.

Студентський чемпіонат команд КВК«Дуже добре, що сучасна молодь віддає перевагу не пияцтву та наркоманії, а корисній справі – відвідуванню надзвичайно захопливого заходу – студентського чемпіонату команд КВК на кубок «Вінницьких Перців», - зазначила заступник виконавчого директора Фонду Людмила Яценко.

«Команда КВН «Вінницькі перці» - відома далеко за межами м.Вінниця – вона активно бере участь у фестивалях та іграх КВН у Москві, Юрмалі, Ялті та ін. Це команда молодих, надзвичайно талановитих людей, які роблять добру справу – приносять сміх людям», додала представник Фонду Петра Порошенко.

Фонд Петра Порошенка довгий час співпрацює з командою «Вінницькі Перці». Завдяки підтримці Фонду команда отримала можливість брати участь у іграх КВН у Москві у 2009 р. і заявити про себе на міжнародному рівні. Команда «Вінницькі Перці» є гордістю та візитною карткою м.Вінниця.


Переглядів: 4749
Поширень: 0