Організаторами цієї події стали студенти-ентузіасти Анна Сізова, Костянтин Онофрейчук, Катерина Дідик, Олександр Дем’янів, Сергій Груць, методист Центру культурології і виховання студентів Людмила Мишанська, Кізімов Юрій Іванович – член Національної спілки художників України.

виставка художньої фотографії "Зупиняючи мить"

Членами оргкомітету було оголошено конкурс, і вже потім з надісланих робіт відібрано кращі. І, як результат – цікава добірка неординарних світлин різних напрямків – пейзаж, макро, жанр, street-foto тощо.

Участь у проекті мали змогу взяти всі, хто так чи іначе має відношення до навчального закладу – студенти, викладачі, співробітники. На відкриття виставки запросили справжніх митців художньої фотографії – членів міського клубу фотомистецтва „Обрій”; високу оцінку роботам дав Віталій Сіпко – член Національної спілки фотохудожників України та Міжнародної федерації фотомистецтва при ЮНЕСКО (AFIAP).

Експозицію вдалось зробити цікавою та різноплановою, уникнути шаблонності і повторів при відборі фотографій. У всіх глядачів, гостей, журналістів залишились тільки приємні враження після відвідання цього мистецького заходу, і є надія, що ми не востаннє завітали у цю виставкову залу ВНТУ.


Переглядів: 7336
Поширень: 0