27 квітня 2011р. вперше у Вінниці, в центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик» відбудеться виступ київського театру-школи акторської гри «Чапай».

У Вінниці театр покаже не відрепетируваний спектакль, а на очах у глядача створить твір - імпровізацію.

Театр «Чапай» заснований в 2010 році Уляною і Костянтином Данилюками.

Матеріал, який використовують актори театру для створення спектаклів, складається як із класичних творів (Горін, Іонеско, Камолетті та ін), так і власної, авторської драматургії. При театрі є школа акторської майстерності, де навчають мистецтву імпровізації, сценічної пластики, сценічної мови, драматургії.

Театр «Чапай» підводить глядача до думки, що гра - це те, що може відбуватися в тому світі, який названо «реальним», хоча саме в ньому кожен день надягають маски і граються ролі. На цій же сцені немає ні гри, ні ролей, ні масок. Тому що тут можна побачити, звідки те, що відбувається з нами потрапляє в «реальний» світ, і що ж з усім цим робити.

Крім того наш ексклюзивний партнер Бутік елітних вин «Винный погреб» приготував приємний сюрприз - дегустацію білих молодих вин пр-ва Угорщини за всіма правилами дегустаційного мистецтва. З професійним сомельє Ви зробите захоплюючу подорож у світ смаків і ароматів, відкриєте для себе цікаві факти про історію та технології виготовлення, а також про культуру насолоди цим благородним напоєм.

Філософія «Винного погреба» - не просто задовольняти, а попереджати вимоги вимогливих клієнтів.

Початок програми - 18:30.
Вартість квитків: І ряд - 100 грн., ІІ ряд - 85 грн.

Придбати квитки Ви можете за тел. 65-65-92 або (063) 170-44-80 та на 4-му поверсі ТД «Галерея« ІнтерШик».


Переглядів: 3364
Поширень: 0