Цього року в нашій державі дві визначних дати – це 20 років незалежності і 15 років з дня прийняття конституції України. Незважаючи на те, що ми є незалежною, демократичною і вільною країною, нам все ж не вистачає культурного просвітництва. Невігластво і байдужість до етнічних традицій і культури, збереження того ареалу, де проживає людина, притаманні у наш час усім глобалізованим країнам, не виключенням є Україна. З Прагненням до «західного» життя, до європейської інтеграції ми забуваємо про нашу духовність.

Хтось запитає – «Якою має бути духовна людина?» Всебічно розвинену особистість, в інтелектуальному, моральному, культурному аспектах, поправу можна назвати духовною.

Саме з метою просвітництва людей, вселення в них любові до української культури: мови, пісні, танцю та ін. вирішено впровадити і реалізувати проект «Ми за Україну духовну» . В ККЗ «Райдуга» протягом всього літнього періоду усі вінничани та гості міста будуть насолоджуватись концертними програмами, які в собі будуть поєднувати: красу і мелодійність української музики, різноманіття хореографії, майстерність артистів циркового жанру, харизматичність і влучність гумористів… А головне матимуть змогу духовно збагатитись.

Всі концерти відбуватимуться в ККЗ «РАЙДУГА» з 28 травня кожної суботи. Початок о 17 год.

Вхід вільний!


Переглядів: 2904
Поширень: 0