10 000 примірників – саме з такого непересічного накладу для сучасної української літератури розпочинає шлях за лаври бестселера новий роман Наталки Сняданко «Гербарій коханців», що вийшов друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля». Продовження презентацій нової книжки відбудеться 9 червня у Вінниці.

На новий роман Сняданко численні шанувальники її творчості чекали довго. І авторка, розпочавши захопливу гру з національними, культурними, віковими й сексуальними стереотипами у своїх минулих творах, у новому романі «Гербарій коханців», мабуть, перевершила саму себе. «Чи можливо заснувати чоловічий гарем? А в Україні?» - саме такі неординарні питання ставить Наталка Сняданко й з кожною сторінкою роману відповідає, що можливо все. Особливо, коли жінка знає собі ціну, не зважає на традиції й обирає своїм гаслом незалежність, тому що, на думку суспільства того часу, це така ж вада як і фізичні та сексуальні непересічності коханців з чоловічого гарему.

Автор передмови до «Гербарію коханців» письменник, музикант та художник Юрко Іздрик, прочитавши роман Сняданко був вражений: «Свого часу я характеризував феномен Сняданко, як анти-Забужко. Однак новий роман Наталки Сняданко – такого ґатунку, що в українській жіночій прозі його взагалі нема з чим порівняти. Це не колекція любовних історій, а дійсно гербарій певних людських типів з дивними, часом кафкіанськими стосунками між ними». Літератор Тарас Прохасько, прочитавши «Гербарій коханців», відмітив внутрішню свободу письменниці: «Наталка Сняданко захоплює своєю внутрішньою свободою. Здається, вона настільки відважна, що пише тільки так, як їй хочеться. Вона розповідає своє. І тому ми сідаємо, замовкаємо і слухаємо».

Презентація роману відбудеться у Вінниці 9 червня о 18:00 у Книгарні «Є» (просп, 50-річчя Перемоги, 26).

Видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» - лідер видавничої галузі та найбільший дистриб’ютор книжкової продукції в Україні. У 2010 році видано понад 1500 найменувань книжок загальним накладом 19.2 млн. примірників, що становить 30% всіх книжок, що видаються в Україні. За підсумками діяльності 2009 – 2010 року видавництво стало Лауреатом премії «Український Національний Олімп» у номінації «Видавець року». Ексклюзивні проекти видавництва – це серія «Світові бестселери українською», книжки всесвітньо відомих авторів таких, як Ден Браун, Стівен Кінг, Агата Крісті та інші, у серії «Зірки української прози» - видано книжки лауреата Шевченківської премії 2010 року Василя Шкляра, Золотого автора України Люко Дашвар, переможця конкурсу «Книга року ВВС» Юрка Іздрика, несамовитої Ірени Карпи тощо.


Переглядів: 4963
Поширень: 0