Цьогоріч наша землячка була не лише єдиною українкою серед більш ніж сотні учасників, а й стала улюбленицею тамтешньої публіки. Її власна пісня «Не відпускай мене», яку Оксана переклала на італійську мову, прийшла до вподоби не лише членам журі, а й режисерам та президенту конкурсу «Нові голоси, нові обличчя Кастрокаро».

Оксана Славна - солістка оркестру Управління Міністерства Внутрішніх Справ у Вінницькій області та за сумісництвом - солістка Вінницького «Він-Бенду». Вперше вийшла на сцену у 20 років. Закінчила музичний факультет Вінницького педагогічного університету.

На конкурс італійської пісні Оксана потрапила за ініціативи своєї подруги, яка проживає в Італії. «Моя подружка подивилась рекламу про конкурс по місцевому телебаченню та записала контактні дані, - розповідає Оксана Славна. - Декілька місяців тому подруга приїжджала до мене та розповіла про умови конкурсу і вмовила мене взяти участь. Довелось дуже швидко збирати необхідні документи та перекладати мою власну пісню «Не відпускай мене» на італійську. Документи відправили, як-то кажуть, на «авось». Потім мені зателефонували і запросили на конкурс. Дякуючи фінансовій підтримці міської влади, я вирушила до Італії».

Оксана Славна розповіла, що переможець конкурсу «Нові голоси, нові обличчя Кастрокаро» отримує право на запис власної пісні у професійній студії звукозапису та отримує контракт із одним із відомих продюсерів. Свого часу саме через конкурс італійської пісні стали відомі Цуккеро, Ерос Рамазотті та Лаура Паузіні.

За умовами конкурсу, кожен із учасників має представити журі дві пісні виключно італійською мовою: відому та власну. Пісня, яку Оксана Славна написала сама, дуже сподобалась членам журі, режисерам конкурсу та президенту конкурсу молодих виконавців Джуліано Казаліні. «Як відомо, головне - не перемога, а участь. Я не дуже розчарована тим, що не я стала переможницею. Вже те, що я була на конкурсі єдиною іноземкою, представляючи нашу країну, - для мене є дуже важливим. - посміхається Оксана. - І це є гарним стимулом для мого подальшого творчого розвитку як виконавиці та автора пісень».

 


Переглядів: 6049
Поширень: 0