Суботній вечір жителі та гості міста Вінниці проводили з молодіжним клубом «Connection». Останній – це клуб по інтересам молоді, але таким інтересам, які розвивають нашу духовність, природні навички та стимулюють творчому самовираженню та розвитку особистості. Молоді представники клубу працюють під гаслом: «Вчитися, працювати та розвиватися!!!»

Метою заходу стало висвітлення проблеми дозвілля серед підлітків, студентів та дітей шкільного віку, а також популяризації української інструментальної музики, народних танців та інших напрямків творчої самодіяльності.

Інструментальні та хореографічні колективи продемонстрували свою авторську та оригінальну музику, запальні танці та як звично для «Мистецьких вихідних» – конкурси та інтерактиви. Вінницька громада від малого до великого, максимально залучалася до дійства. Ніхто не залишився байдужим, адже громадська активність була настільки вибуховою, що 3 години творчого позитиву пройшли, як 3 хвилини.

По закінченню заходу вінничани подякували організаторам та із задоволенням чекають наступної мистецької суботи.

30 липня 2011 року, на площі Театральній відбудеться захід «Танці на Парижі», на площі Грушевського «Артшабаш», у МПКіВ «Дружба народів» «Козацькі забави.

Приходьте і проведіть разом з нами ваші «Мистецькі вихідні»!!!


Переглядів: 3523
Поширень: 0