Віктор Бронюк разом з DJ Tapolsky & The Jackass оновили популярний хіт - "Люби ти Україну", записавши драйвовий ремікс. Нажаль, складна ситуація в країні надає ще більшого сенсу та актуальності цій пісні.

«Спочатку мені дуже сподобались слова і я подумав, що для подібного треку не вистачає реміксу. В Україні величезна кількість людей слухає електронну музику і мені здалося важливим донести до них свої думки про Україну. Пісня гурту ТІК виявилася саме тією піснею, - пояснив свій вибір DJ Tapolsky. - Менш того, саме завдяки основним словам цієї пісні - «Так, я люблю Україну!», Мені прийшла ідея провести фестиваль, який ми так і назвали. Він відбудеться 26 вересня в Києві на підтримку наших Збройних Сил ».

Його колега The Jackass також захопився ідеєю записати цей ремікс. За його словами, українці повинні розуміти, що не треба покидати свою Батьківщину, а навпаки потрібно намагатися їй допомогти. «Оригінал нас зацікавив своєю патріотичною позицією і мотивацією будувати свою власну, вільну та сучасну країну, не тікаючи від її внутрішніх проблем за кордон ».


Переглядів: 3875
Поширень: 0