Під час виконання свого конституційного обов’язку – декларування доходів, кількість вінничан зросла на 2 тисячі, а сума задекларованих доходів – більш ніж на 25 млн. грн. Загалом впродовж деклараційної кампанії прозвітувало понад 18,1 тисяча вінничан проти 16.1 тисячі тих, хто подавав декларацію у минулому році. На 25,3 млн. грн. зріс проти 2010 року і розмір задекларованих доходів, який склав 353,7 млн. грн.. При цьому, кількість декларантів, котрі претендують на отримання податкового кредиту – зменшилась. Такі декларації цьогоріч подали 7,5 тис. осіб проти 8,5 тис., поданих минулого року.

А от кількість мільйонерів на Вінниччині залишається сталою. Цього року, як і у попередні роки, доходи понад 1 млн. грн. задекларували 6 наших земляків. При цьому, найбільший – сягнув 6 млн. гривен. Всі доходи мільйонери отримали від операцій з продажу корпоративних прав.

Наразі, податківцями вже перевірено 99 відс. декларацій наших земляків, За результатами розрахунків 7965 особам до сплати нараховано майже 5,7 млн. грн. Натомість майже 5,3 млн. грн. отримають 7945 наших земляків у вигляді податкового кредиту. Опрацювання наданих відомостей свідчить, що у минулому році найбільше додаткових доходів у громадян виникало від спадщини – близько 65,0 млн. грн., від отримання інвестиційного прибутку – понад 10 млн. грн., від продажу автомобілів – більше ніж 6,3 млн. грн. та з іноземних джерел – 4,7 млн. грн..


Переглядів: 2781
Поширень: 0