Серед них найпотужніші платники податків регіону, які впродовж 2011 року внесли до Зведеного бюджету більш ніж третину усіх загальнообласних надходжень, що складає близько 1 млрд. 327 млн.грн. та понад 55 відсотків або 1 млрд. 274 млн.грн. платежів до Державного бюджету.

Отож, як тільки в Україні запрацює Центральний офіс, ПАТ „БЕРШАДЬМОЛОКО”, ТОВ „ТОРГОВИЙ ДІМ „ОЛІЙНО-ЖИРОВА КОМПАНІЯ”, ВАТ „АК „ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО”, ТОВ „АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА”, ТОВ „БАРЛІНЕК ІНВЕСТ” та ряд інших великих платників податків Вінниччини перейдуть на обслуговування до Києва. У Центральному офісі підприємства-гіганти платитимуть податки окремо від решти фірм. Зможуть у повному обсязі використати ідеї горизонтального моніторингу (коли платник в режимі реального часу заявляє про наміри провести певні операції, а податкова служба надає оцінку їх ризиків). А також уникнути негативного впливу адміністративного ресурсу на місцях

Створення єдиного офісу дозволить модернізувати податкову у сервісну службу згідно із міжнародними стандартам. До речі, дослідження Департаменту фінансів Міжнародного валютного фонду свідчать: такі кроки значно покращують процедури адміністрування податків та зборів для бюджетоутворюючих підприємств, зокрема податку на додану вартість.



Переглядів: 3885
Поширень: 0