Як свідчать оперативні дані, жителі Вінницької області підійшли до цього процесу відповідально та добросовісно. Станом на 12 квітня декларації про доходи подали 11592 громадянина. Вони задекларували 237658,0 тис. грн. Є вже і перші мільйонери. Це свідчить, насамперед, про сумлінне ставлення наших земляків до громадянських обов\'язків та про прагнення зробити свій внесок у розвиток регіону. Адже повна і вчасна сплата податків є запорукою виконання важливих соціальних програм і виплат, стабільності в державі, у кожному місті області, селі або селищі.

Зі свого боку податківці створюють належні умови для полегшення процесу подання декларацій, поліпшення якості обслуговування відвідувачів, забезпечення відкритого доступу громадян до інформації. Фахівці податкових органів роз\'яснять норми податкового законодавства, нададуть консультативну допомогу під час заповнення декларацій.

Тож, звертаючись до тих мешканців Подільського краю, хто ще не встиг завітати до податкової, прошу не зволікати і вже найближчим часом прийти до податкових органів за місцем проживання та подати декларацію про отримані минулого року доходи.



Переглядів: 3393
Поширень: 0