Працівникам центрів первинної медичної допомоги Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областей та Києва виплачені в повному обсязі надбавки за квітень-серпень на суму 27399,2 тис. грн.

Таким чином станом на 20 вересня у Вінницькій області доход лікарів центрів первинної медико-санітарної допомоги зріс в середньому на 26%, а медичних сестер - на 29%.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Для підвищення оплати праці медичних працівників у пілотних з медичного реформування регіонах Мінохоронздоров\'я розробило Постанову Кабміну №209 "Про деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров\'я, які беруть участь у пілотному проекті з реформування системи охорони здоров\'я" та Методичні рекомендації щодо встановлення стимулюючих надбавок за обсяг і якість виконаної роботи працівникам закладів охорони здоров\'я, які надають первинну медичну допомогу та є учасниками пілотного проекту з реформування системи охорони здоров\'я.

Так, з квітня 2012 середня заробітна плата як лікарів, так і медичних сестер у пілотних регіонах збільшилася в середньому на 34% в порівнянні з 2011 роком", - читаємо в офіційному повідомленні.



Переглядів: 3405
Поширень: 0