Ірина Зленко наголошує, що впродовж перших 4 місяців нового бюджетного року місцеві скарбнички отримали можливість витратити на фінансування бюджетної сфери та вирішення соціальних програм на 97,2 млн. грн. або 15,6 відсотків більше ніж за аналогічний період 2012 року.

Загалом за звітний період до бюджетів усіх рівнів вінницькі платники податків сплатили 1 млрд. 434,8 млн.грн. податкових платежів, що на 101,4 млн. грн. більше минулорічного. Із загальної суми, до Державного бюджету надійшло 714,2 млн.грн., до місцевих бюджетів – 720,6 млн.грн.

Ірина Зленко переконана, що досягти такого приросту суб’єктам підприємництва регіону допомогли, насамперед, стабільність законодавства, позитивні зміни податкового середовища, а також суттєве полегшення та спрощення започаткування і ведення бізнесу в Україні.

Зауважимо, що як і раніше, в лідерах приросту податкових платежів на Вінниччині податок на прибуток підприємств (+74,8 млн.грн.), податок на доходи фізичних осіб (+39,3 млн.грн.), єдиний податок для суб’єктів малого підприємництва (+33,8 млн.грн.), плата за землю (+ 15,3 млн.грн.).



Переглядів: 3377
Поширень: 0