Як розповів газеті «МІСТО» перший заступник міського голови Іван Михайлюк, за лютий борг тільки зріс. Наразі, в середньому по місту не розрахувалася п’ята частина вінничан. Іван Михайлюк попередив керівників теплопостачальних підприємств Вінниці, що у березні вони мають повністю покрити недоїмку лютого. Інакше – отримають догану або ж взагалі втратять роботу. Перше попередження отримало підприємство «Моріс». У протокол на тепловій нараді було занесено необхідність розгляду питання про розірвання договорів оренди із цим підприємством.

- Керівник підприємства жодного місяця не забезпечив повної проплати, - каже на нараді Іван Михайлюк. – Гасить кредити, які брав необгрунтовано. Найнижчий рівень розрахунків у цього підприємства – 67%. Занесіть в протокол: розглянути питання щодо розірвання договорів оренди. На цьому розмова закінчена.

Тим часом, жодне підприємство, яке постачає у вінницькі оселі тепло і досі не посилило претензійну роботу із боржниками. Це питання детальніше розглядатимуть у мерії вже наступної середи.


Переглядів: 3043
Поширень: 0