З повним переліком нових рахунків для зарахування єдиного внеску можна ознайомитись на веб-порталі Міндоходів у розділі "Реєстри" .

Зауважимо, що нові рахунки відкрило в органах Державної казначейської служби Міністерство доходів і зборів України з метою реалізації норм Закону України від 04.07.2013 року „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи”. Утім, поки що ці відкриті рахунки заблоковані. Про введення їх в дію буде повідомлено додатково.

Натомість нагадуємо, що впродовж вересня, всі процедури щодо прийняття та оброблення звіту про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та обліку сплати страхових коштів у картках особових рахунків платників здійснює Пенсійний фонд, тому саме на його адресу потрібно надсилати звіти про суми нарахованого соцвнеску.

Наразі радимо усім платникам єдиного соціального внеску для остаточного вирішення усіх питань щодо рахунків, на які буде перераховуватися єдиний внесок, звертатися до Центрів обслуговування платників або до підрозділів Міндоходів за місцем взяття їх на облік як платників єдиного внеску.


Переглядів: 2784
Поширень: 0