Як зазначає заступник голови ГУ Міндоходів у Вінницькій області Марія Кисельова сьогодні на Вінниччині відповідають сучасним вимогам, формують електронну касову стрічку та забезпечують автоматичну передачу контрольно-звітної інформації на спеціальний сервер Міндоходів, 4027 одиниць касової техніки.

Посадовець додає, що наразі вінницьким бізнесом зареєстровано 6579 реєстраторів розрахункових апаратів, Вони фіксують готівкові операції 3270 суб’єктів господарювання регіону. Зокрема, на 1091 юридичних осіб припадає 3624 одиниці касової техніки, а на 2179 фізичних осіб-підприємців – 2955.

Особливою активністю у підключенні реєстраторів розрахункових операцій до електронного звітування вирізняються суб’єкти господарювання–платники Крижопільської, Могилів-Подільської та Бершадської ОДПІ. Тут персоніфіковано 79, 78 та 77 відсотків усіх РРО відповідно.

Тож, користуючись нагодою Марія Кисельова радить тим власникам РРО, хто ще не оцінив усі переваги електронної касової стрічки, долучитись до звітування он-лайн. Відтак зекономити час та кошти. А ще звести до мінімуму особисте спілкування з фахівцями Міндоходів регіону.

Нагадаємо, що наказом Міністерства доходів і зборів України від 18.09.13 №491 затверджено новий Державний реєстр РРО. З переліком сучасних моделей РРО з вбудованими модемами або в комплекті з модемами, які дозволені до використання у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг можна ознайомитись за гіперпосиланням http://minrd.gov.ua/diyalnist-/zakonodavstvo-pro-diyalnis/nakazi-pro-diyalnist/62828.html.

 


Переглядів: 2873
Поширень: 0