Так, впродовж січня-листопада 2013 року відділом адміністративного оскарження Головного управління Міндоходів у Вінницькій області було розглянуто 143 скарги платників податків. У них опротестовано 217 податкових повідомлень-рішень на загальну суму 353 млн. 872,7 тис.грн. За 35 з них, що становить 16,1 відсотка від загальної кількості розглянутих рішень, міндоходівці області погодились із запереченнями платників повністю або частково.

Зокрема, за результатами розгляду скарг повністю скасовано 10 податкових повідомлень-рішень на загальну суму 5 млн. 196 тис.грн.. У певній частині скасовано 25 податкових повідомлень-рішень на загальну суму 19 млн. 238,2 тис.грн.

Геннадій Федик переконаний, що така статистика – це один із доказів того, що міндоходівц Вінниччини змогли забезпечити дотримання рівності прав і свобод усіх представників громадськості. Відтак, у рамках законодавчого поля ,вибудувати з бізнесом фундамент прозорих та зрозумілих „правил гри”. Посадовець наголошує, що шляхи вирішення спірних ситуацій між бізнесом і владою, зокрема і без втручання суду, продовжують напрацьовуватись і зараз. З цією метою враховуються усі пропозиції, побажання або зауваження суб’єктів господарювання. регіону

Нагадаємо, що 10 грудня в Україні й в усьому світі відзначався Міжнародний день прав людини. Цього дня у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини — перший міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод усіх людей. У ньому вперше в історії людства права людини трактувались як такі, якими кожна людина наділена завдяки факту свого існування і які є невід’ємною складовою людського життя. У Декларації найвищою цінністю було проголошено людське життя, його безпеку, гідність та громадянські, політичні, соціальні, культурні права людини, які кожна держава зобов’язана захищати силою Закону.



Переглядів: 2683
Поширень: 0