За інформацією управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Вінницькій області з початку року у регіоні почастішали випадки телефонного шахрайства. Схема дій не нова. До суб’єктів підприємницької діяльності телефонує людина, яка переставляється керівником одного з органів Міндоходів. Пропозиція наступна – передати значну суму коштів довіреній особі посадовця навзаєм подальшого особистого знайомства та надання певних преференцій під час здійснення підприємницької діяльності.

Відтак, з метою запобігання використання шахраями таких злочинних схем, а також попередження фінансових втрат для підприємництва та недопущення можливих проявів дискредитації підрозділів Міністерства доходів і зборів України, просимо суб’єктів господарювання, бути пильними та обачними. Про подібні факти негайно інформувати на цілодобову лінію телефону „довіри” (0432) 66-02-05.

Окрім цього, нагадуємо, що в Міністерстві доходів та зборів України діє інтерактивний сервіс «Пульс» (044) 284-00-07, який приймає звернення представників бізнесу не тільки з податкових, а й з митних питань.



Переглядів: 3552
Поширень: 0