Під час зустрічі начальник Вінницької митниці Міндоходів Микола Харкавий зосередив увагу брокерів та представників суб’єктів ЗЕД на питаннях Державного бюджету України. Він наголосив, що ефективність його наповнення залежить безпосередньо від плідної та злагодженої співпраці митниці та бізнесу, прискорення процедур митного контролю та оформлення, недопущення безпідставних затримок при здійсненні митних формальностей.

Конструктивний діалог з митними брокерами та представниками суб’єктів ЗЕД продовжує Вінницька митниця Міндоходів

Очільник митниці також зазначив, що керівництвом митниці здійснюється постійний контроль за діяльністю митних брокерів щодо дотримання ними вимог митного законодавства під час надання послуг декларування товарів та транспортних засобів комерційного призначення, що переміщуються через митний кордон України, та наголосив на необхідності постійного підвищення кваліфікації та якості надання брокерських послуг.

Конструктивний діалог з митними брокерами та представниками суб’єктів ЗЕД продовжує Вінницька митниця Міндоходів

Під час наради митні брокери та представники бізнесу мали змогу звернутися до керівництва митниці з робочими питаннями, отримати відповідні роз’яснення та консультації.

«Співпраця митниці і бізнесу має бути спрямована на підтримку та розвиток підприємництва в регіоні, міжнародної торгівлі в цілому, та, як наслідок, повинна сприяти стабільному економічному зростанню держави», − сказав Микола Харкавий наприкінці зустрічі.
 



Переглядів: 4047
Поширень: 0