Про це заявила Міністр соціальної політики Наталія Королевська на засіданні Колегії Мінсоцполітики, на якому було підбито підсумки роботи соціальної сфери у 2013 році.

За словами Наталії Королевської, кожна з областей оцінювалася за шістьма основними напрямками роботи. Це ситуація на регіональних ринках праці, оцінка роботи регіональних підрозділів служби зайнятості, оплата праці, заборгованість з виплати заробітної плати, допомога матерям і дітям та дитяче оздоровлення.

«Серед тих регіонів, що найбільш активно погашають заборгованості з виплат заробітної плати та не допускає нових, - Рівненська, Дніпропетровська, Тернопільська, Житомирська, Вінницька області.», - перераховувала Міністр.

Наталія Королевська подякувала всім працівникам соціальної сфери, які зуміли зробити максимум на своїх робочих місцях. І побажала їм працездатності та мужності, щоб сумлінно виконати свій обов\'язок у цей непростий період.

Довідково
При складанні рейтингу було відібрано низку показників, об\'єднаних у групи, що характеризують основні напрямки соціальної сфери України.
По кожному показнику групи регіон отримує рейтинговий бал ( від 1/27 до 1 ), де - мінімальний бал 1/27 ( на останньому місці серед регіонів за показником групи) і - максимальний бал 1 (за перше місце серед регіонів за показником групи). Рейтинг регіонів за групами формується на основі їх середніх балів.
Рейтинги складаються на підставі інформації, що надходить безпосередньо від областей, офіційної статистики і даних інших центральних органів виконавчої влади.


Переглядів: 2818
Поширень: 0