Принаймні, є ознаки того, що вже найближчим часом власник розрахується із боргами. Як каже Валерій Коровій, перший грошовий транш розміром 650 тисяч гривень вже цього тижня було перераховано на рахунки заводу. Ще майже півтори мільйони – мають перерахувати до кінця тижня.

- Адміністрація заводу, ініціативна група та профспілки знайшли спільну мову і злагоджено працюють, аби пришвидшити цей процес, - запевняє Валерій Коровій. – До того ж, ми повністю зорганізували роботу і готові виставити всі об’єкти нерухомості, що є на території заводу, а їх – 28, на продаж, аби підприємство повністю розрахувалося із боргами. Ми надіслали ці пропозиції всім зацікавленим підприємцям і користуючись нагодою через вашу газету також запрошуємо всіх зацікавлених осіб.

Валерій Коровій також зазначив, що завдяки реалізації нерухомого майна заводу в тому числі, сума буде більш ніж достатньою, аби повернути всі майже 11 мільйонів, що боргує підприємство робітникам. Це дає надію, що вже найближчим часом люди отримують зароблені гроші.


Переглядів: 4036
Поширень: 0