Найбільш запитуваними серед відвідувачів органів Міндоходів регіону є послуга з видачі картки платника податків – 10471 або понад 45% від загальної кількості послуг. Близько 11,5 % або 2649 послуг зайняли видача довідок щодо поданих декларацій про майновий стан і доходи. На послуги з видачі свідоцтва платника єдиного податку припадає майже 5% або 1141 послуга.

Зауважимо, для зручності платників кожна адміністративна послуга має інформаційну картку, в якій є відомості про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання. Зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін видачі довідки, способи отримання результату тощо.

Повний перелік усіх адміністративних послуг, які надаються територіальними органами ГУ Міндоходів у Вінницькій області, можна переглянути на інформаційних стендах Центрів обслуговування платників та ДПІ, а також за гіперпосиланням http://vin.minrd.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Геннадій Федик нагадує, що наразі обслуговування платників у Вінницькій області здійснює 18 Центрів обслуговування платників. У них можна отримати комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Крім того, тут створені комфортні умови для подання звітності, у т.ч. і через мережу Інтернет, та отримання безкоштовних ключів електронного підпису.



Переглядів: 3383
Поширень: 0