З метою забезпечення прав та обов’язків платників податків в умовах дестабілізації ситуації в АРК Крим та м.Севастополі суб’єкти господарювання, які виявили бажання перереєструвати свій бізнес на територію Вінницької області, повинні звернутися до державного реєстратора реєстраційної служби України обраного регіону Вінницької області. Органи ГУ Міндоходів у Вінницькій області не пізніше наступного робочого дня після отримання відомостей з Єдиного державного реєстру, щодо внесених змін, беруть на облік таких платників податків.

Платники податків, для яких законом встановлені особливості їх державної реєстрації та які не включаються до Єдиного державного реєстру, повинні подати відповідну заяву до ДПІ обраного регіону Вінницької області, на підставі якої і буде здійснено їх облік.

Після взяття на облік платники сплачують податки, збори, єдиний внесок, подають податкові декларації (звіти, розрахунки) та виконують інші обов\'язки до відповідного органу ГУ Міндоходів у Вінницькій області.

Всі суб’єкти господарювання, які вже перебували в стані переходу з податкових інспекцій Автономної Республіці Крим або міста Севастополя до податкових інспекцій в Вінницькій області, будуть взяті на облік автоматично.



Переглядів: 3501
Поширень: 0