Чергова зустріч з представниками бізнес-спільноти відбулася у Вінницькій митниці Міндоходів. Метою зустрічі було доведення змін у митному та податковому законодавстві та обговорення проблемних питань, які виникають під час митного оформлення.

Під час зустрічі в.о. начальника Вінницької митниці Міндоходів Олександр Савчук зосередив увагу присутніх на питаннях своєчасного наповнення Державного бюджету України. Зокрема, наголосив, що ефективність бюджетних надходжень безпосередньо залежить від плідної та злагодженої співпраці митниці та бізнесу, прискорення процедур митного контролю та митного оформлення, недопущення безпідставних затримок при здійсненні митних формальностей.

Очільник Вінницьких митників зазначив, що налаштований на системне проведення зустрічей з представниками бізнес-спільноти для обговорення проблем, що виникають під час здійснення митних процедур, і можливих шляхів їх розв’язання, а також об’єднання зусиль у протидії службовим зловживанням. Під час наради представники бізнесу мали змогу звернутися до керівництва митниці з робочими питаннями, отримати відповідні роз’яснення та консультації.
 


Переглядів: 2518
Поширень: 0