На цьому наголошує в.о. начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Мирослав Продан і підтверджує свою думку цифрами. Так, за січень-червень звітного року спрощенці регіону сплатили до місцевого бюджету близько 94,9 млн.грн. єдиного податку. Це майже на 15,5 млн.грн. більше аналогічного періоду 2013 року.

Нині позитивну динаміку демонструють як юридичні особи-спрощенці, так і громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності. У порівнянні з І півріччям 2013 року перші сплатили до казни на 3,1 млн.грн. більше, другі – на 12,4 млн.грн. Це відповідає приблизно однаковому приросту – 17,1 та 16,2 відсотки відповідно.

Нагадаємо, що платниками єдиного податку на Вінниччині обрали понад 42,1 тисячі платників. Переважна більшість із яких, 38,1 тисяча або понад 90 відсотків – фізичні особи-підприємці.

Щоб підтримати взятий малим та середнім бізнесом високий темп наповнення бюджету, зауважує Мирослав Продан, Головне управління Міндоходів у Вінницькій області докладає максимум зусиль задля того, щоб процес сплати податків у регіоні був максимально зручним, комфортним, прозорим та таким, що сприяє залученню інвестицій.



Переглядів: 2916
Поширень: 0