Підприємства Донецької та Луганської областей, що частково захоплені терористами, можуть осісти у Вінниці. Про таку перспективу повідомив заступник міського голови Валерій Коровій.

- На нас останнім часом почала виходити ціла низка представників компаній зі східного регіону з пропозиціями розміщення тут виробничих потужностей, а також юридичної перереєстрації. – каже Валерій Коровій.

За словами заступника міського голови, наразі активно ведеться робота для того, щоб Вінниця могла запропонувати потенційним інвесторам нормальні умови і реалізацію їхніх проектів. Уже розглядаються ділянки, де зможуть розміститись підприємства. Насамперед, мова про індустріальні зони на сході та півночі міста.

- На останній сесії міської ради нами розпочата юридична процедура по формуванню «Індустріального парку» навколо мікрорайону «Східний», де уже працює польське підприємство «Барлінек». І ми збираємося підтягувати туди й надалі інвестиційний ресурс. Ще однією площадкою для цього має стати промислова зона біля кондитерської фабрики та молочного заводу «Рошен», - зауважив Валерій Коровій.



Переглядів: 4913
Поширень: 0