У зв‘язку з анексією півострова та подіями на сході України до Центрів обслуговування платників ГУ Міндоходів у Вінницькій області, почали звертатися громадяни з Криму, Донецької та Луганської областей за консультаціями. Найчастіше вони цікавляться як отримати ідентифікаційний номер. Місцеві фахівці намагаються підтримувати таких громадян, якісно та оперативно надаючи послуги.

Щоденно міндоходівці по усій Вінниччині надають майже 820 адмінпослуг.Такий показник зафіксували у липні. Найбільш запитуваними цього місяця були послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. В середньому за день їх надавали 383. Також структурні підрозділи ГУ Мідоходів у Вінницькій області за день видавали приблизно 109 довідок щодо поданої декларації про майновий стан і доходи (податкової декларації). Щоденно реєстрували в середньому 39 розрахункових книжок, а також 38 послуг з реєстрації книг обліку розрахункових операцій.

Отримати 32 різновиди адміністративних послуг на Вінниччині можливо у 20-ти Центрах обслуговування платників та Державних податкових інспекціях. ЦОПи працюють у будні з 9 до 18 год.00 хв. Двічі на тиждень на платників  чекають до 20-ї години. У суботу Центри обслуговування працюють з 9 до 16 год. 00 хв. Фахівці проводять обслуговування без перерви на обід.



Переглядів: 2791
Поширень: 0