Сьогодні ДФС України спільно з Міністерством фінансів доопрацьовує багато додаткових конструктивних ідей, які надійшли від бізнесу та громадськості у рамках обговорення Концепції реформування податкової системи.

«Ми пропонуємо радикальні зміни в оподаткуванні і хочемо почути позицію бізнесу. Нам потрібен зворотній зв’язок для пошуку оптимальних рішень. Так, триває дискусія по реформуванню аграрного сектору. Зараз ми збираємо зауваження від представників агрохолдингів та шукаємо спільні знаменники для досягнення компромісних рішень щодо реформування оподаткування аграріїв», - зазначає Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус.

Дискусії виникають й навколо питання реформування єдиного внеску та податку з доходів фізичних осіб, які, за словами керівника ДФС, є одними з основних в податковому реформуванні.

Концепцією запропоновано кілька моделей оподаткування доходів фізичних осіб, навколо яких точиться чимало дискусій. Обговорюються можливості застосування рівної або диференційної ставки. «Ми вислуховуємо всі точки зору та комунікуємо їх безпосередньо Прем’єр-міністру і Міністру фінансів України», - підкреслює Ігор Білоус.



Переглядів: 3266
Поширень: 0