Загалом, як зазначає в.о. першого заступника начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Руслан Осмоловський протягом січня-серпня поточного року Центрами обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у області було надано понад 93 тисячі адміністративних послуг.

Посадовець наголошує, що з самого початку стратегічною метою створення Центрів обслуговування платників було і залишається забезпечення ефективної організації роботи з надання адміністративних послуг, здійснення інноваційних кроків у напрямі підвищення якості обслуговування громадян та бізнесу, удосконалення існуючих послуг та впровадження нових, переважно електронних сервісів. Реалізацію цих завдань на Вінниччині втілює нині 21 Центр обслуговування платників. Різноманітними послугами тут можуть скористатися близько 118 тис. платників, що обліковуються на Вінниччині. З них понад 30 тисяч – юридичні особи та майже 88 тис. – фізичні особи-підприємці.

Нагадаємо, Центрами обслуговування платників Головного управління Міндоходів у Вінницькій області надається комплекс послуг, зокрема 34 адміністративні послуги, а також консультативні та інформаційні. Платники без черги у зручний для них час подають податкову звітність, отримують ключі електронного цифрового підпису, одержують кваліфіковані консультації, адміністративні послуги тощо.

Працівники органів Міндоходів Вінницької області прагнуть, щоб обслуговування в ЦОПах стало для платників комфортним та передбачуваним процесом, зауважує Руслан Осомоловський. Крім того, керівництвом ГУ Міндоходів у області та районних ДПІ приділяється чимала увага постійному підвищенню рівня податкових сервісів. Це – вимога сьогодення. Сучасна державна служба має бути відкрита для своїх платників та громадян, забезпечуючи якісний податковий сервіс.

Отож, центри обслуговування платників завжди готові прийняти та розглянути будь­-які пропозиції кожного клієнта. Окрім того, регулярно моніторять громадську думку щодо якості обслуговування платників (шляхом опитування та анкетування). Наразі його результати вселяють оптимізм та підтверджують правильність обраного шляху – протягом 9 місяців поточного року отримано 3026 позитивних відгуків від громадян щодо роботи ЦОПів Вінницької області.



Переглядів: 3272
Поширень: 0