Створення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку Вінницької області – одне з найважливіших питань, яким опікується нині Вінницька митниця. Про це зазначив її керівник Олександр Савчук під час зустрічі з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності, які поміщують товари у митний режим переробки на митній території України. До названого режиму входять так звані операції з давальницькою сировиною, проведення ремонтних робіт на території нашої країни.

Присутнім на зустрічі повідомили про основні вимоги митного законодавства, що регулюють виконання формальностей відповідно до митного режиму переробки в Україні та нагадали про перелік документів, які необхідні для отримання дозволу на переробку товарів на митній території України.

Очільник митниці дав доручення в десятиденний термін опрацювати всі озвучені підприємцями проблемні питання та надати відповідні пропозиції з їх вирішення. Також Олександр Савчук наголосив, що всі питання, пов’язані із митним оформленням товарів, поміщених у режим переробки на митній території України, мають вирішуватись у невідкладному та оперативному порядку, адже від цього залежить успішна робота багатьох підприємств Вінниччини.



Переглядів: 3605
Поширень: 0