Днями один з них розпочав свою роботу у Погребищенському відділенні Козятинської ОДПІ. На урочистості зібралися суб’єкти господарювання та численна громада, представники районної та міської влади. Трохи більше 2-х місяців кропіткої роботи, праці та наполегливості знадобилося аби відкрити двері платникам податків у сучасному Центрі надання адміністративних послуг.

Звертаючись із вітальним словом, перший заступник Головного управління ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський зауважив, що відкриття такого Центру – це ще один крок на шляху поліпшення умов для платників податків регіону, які відтепер матимуть змогу долучитися до отримання послуг на європейському рівні.

У свою чергу, присутні на церемонії відкриття ЦОПа Голова Погребищенської РДА Сергій Скарбовійчук, Голова міської ради Анатолій Білик та в.о Голови районної ради Сергій Волинський висловили впевненість у тому, що надання адміністративних послуг по-новому сприятиме укріпленню відкритості у стосунках бізнесу та влади. Окрім того, вселяє надію, що похідною підвищення рівня такого сервісу стане ріст надходжень до Державного та місцевих бюджетів.



Переглядів: 2972
Поширень: 0