Надходження податку на доходи фізичних осіб збільшились після 104-х перевірок, які фіскали провели з початку року. Вони з’ясовували чи дотримуються суб’єкти господарювання податкового законодавства при виплаті зарплати та інших доходів.

Також працівники ГУ ДФС у Вінницькій області виявили 1100 осіб, які працювали без документального оформлення трудових відносин та належного оподаткування. У результаті, вони заплатили до бюджету майже півмільйона гривень податку.

Перевірки показали, що на Вінниччині 1254 громадянина, надають різні послуги, без сплати податків. З ними провели роботу, в результаті чого до бюджету надійшло 412 тис. грн.

Щоб збільшити надходження до місцевих бюджетів протягом 11 місяців 2014 року на робочих групах та постійно діючих комісіях податківці заслухали 62 суб’єкта господарювання, що мали заборгованість по заробітній платі та податку на доходи фізичних осіб. З їх результатом усі суб’єкти господарювання перерахували до казни необхідні платежі, а місцеві бюджети отримали 488 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан каже, що актуальним напрямком діяльності фіскальних органів є робота з підвищення рівня зарплати. На спільних комісіях та співбесідах фіскали протягом 2014 року заслуховували юридичних та фізичних осіб. Після цього майже усі вони збільшили зарплати своїм працівникам.



Переглядів: 2969
Поширень: 0